Career

Brand Marketing Manager

Våra multifunktionella underställs bärs på berg och äventyr över hela världen. Till vårt huvudkontor i Åre söker vi nu en Brand Marketing Manager som blir en viktig del i ett litet team med stora visioner. Är du onboard?

Som Brand Marketing Manager på Eivy kommer du få en unik chans att ansvara för att implementera våra varumärkes- och marknadsstrategier i Sverige och internationellt. Du blir drivande i att Eivy utvecklar rätt varumärkeskommunikation samt gör relevanta marknadsinvesteringar i syfte att öka varumärkeskännedomen samt förtydliga vår varumärkespositionering. Rollen är både strategisk och operativ och du kommer att arbeta tätt ihop med vår E-commerce manager och Sales manager vilket kräver att du är trygg i din kompentens samt van vid att driva och medverka i marknadsprojekt.

Dina huvuduppgifter
* Utveckla och implementera företagets marknadsplan med målsättning att stärka företagets varumärke på marknaden
* Planera marknadsbudgeten, sätta samt utvärdera effekten av de marknadsföringskampanjer som genomförs
* Hantera och skapa socialt innehåll, samt planera och genomföra fotograferingar i vår studio och utomhus
* Samarbeta med E-commerce Manager och Sales Manager för att öka distributionen av varumärket

Vi söker dig som
Älskar snö och identifierar dig med varumärket, har en analytisk förmåga och framåtriktat tänk. Du har ett strukturerat arbetssätt och en nyfikenhet kring trender samt ett stort intresse och kunskap inom digitalisering samt hur företaget kan nyttja detta i sitt marknadsarbete och varumärkesbyggande. Förändring är något du drivs av. Det är naturligt för dig att du varje dag uppdaterar dig om nyheter inom ditt yrke och du ser dig aldrig som färdiglärd. Du är självgående med ett stort eget driv. Har förmåga att se helheten samt sätta en aktivitetsplan som du arbetar från på ett strukturerat vis. Du kan lätt pendla mellan operativa och strategiska uppgifter.

Har utbildning eller arbetslivserfarenhet inom marknadsföring eller liknande.
Meriterande om du arbetat inom ett snabbväxande e-handelsbolag där förändringar är en del av verksamheten.
B-Körkort

Vi är ett företag med högt till tak som är inne i en expansiv fas. Det uppskattas om du gillar att komma med nya idéer och förslag.

Övrig Information:
Placeringsort: Åre
Tillträde: 1 augusti 2018 eller enligt överenskommelse
Resor: Dagsresor och övernattningsresor då och då
Heltid

Är detta du? Då är vi supertaggade på att få höra från dig! Ansök genom att omgående (dock senast 31/5) maila CV och personligt brev till carolina@eivyclothing.com då urval och intervjuer sker löpande.
– Unbored Onboard since 09 –

 

E-commerce manager

Våra multifunktionella underställ bärs på berg och äventyr över hela världen. Till vårt huvudkontor i Åre söker vi nu en E-commerce manager som blir en viktig del i ett litet team med stora visioner. Är du onboard?

Brinner du för digitalisering? Vill du ta Eivy till nästa nivå inom digital sales och stötta digitaliseringen av bolaget? Du kommer att arbeta med att driva och utveckla strategier för olika digitala kanaler. Det är viktigt att säkerställa att plattformen och webbdesignen är optimerad för att uppnå bästa försäljningsresultat. Du kommer även ansvara för att säkerställa att processerna går rätt till. Du kommer att vara den första dedikerade personen på uppdraget och har därför en fantastisk möjlighet att forma vår digitala resa. Rollen är bred och du kommer att jobba med alltifrån att ta fram och implementera digitala strategier till att koordinera kundhantering.

Dina huvuduppgifter
* Ansvara för försäljning, kundupplevelse, varumärke och konvertering online
* Teknisk utveckling och optimering
* Löpande analysera effektiviteten i e-handeln och optimera processer och flödet
* Omvärldsbevakning, utvärdera ny teknologi och nya verktyg
* Koordinera, leda och kravställa mot externa byråer och konsulter
* Framtagning, uppföljning, rapportering och prognosticering av vår onlinebudget

Tillsammans med marknad sätta en kampanjplan som inkluderar online och samtliga relevanta marknadsföringsplaner (sociala media, nyhetsbrev etc.)

Ansvarig för att etablera vår webshop i nya länder

Vi söker dig som
Älskar snö och identifierar dig med varumärket, har en kommersiell medvetenhet och en affärsförståelse. Du är välorganiserad och besitter en analytisk förmåga och kunskaper inom webbanalys och verktyg (t.ex. Google Analytics). Du är initiativtagande och drivande i processer. Har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Har en utbildning relevant för tjänsten eller arbetslivserfarenhet inom e-commerce.
Meriterande om du arbetat inom ett snabbväxande e-handelsbolag där förändringar är en del av verksamheten och nya innovativa tekniska lösningar kan behövas.
Goda kunskaper inom digital marknadsföring (SEO,SEM).

Vi är ett företag med högt till tak som är inne i en expansiv fas. Det uppskattas om du gillar att komma med nya idéer och förslag.

Övrig Information:
Placeringsort: Åre
Tillträde: 1 augusti 2018 eller enligt överenskommelse
Heltid

Är detta du? Då är vi supertaggade på att höra från dig! Ansök genom att omgående (dock senast 31/5) maila CV och personligt brev till carolina@eivyclothing.com då urval och intervjuer sker löpande.
– Unbored Onboard since 09 –