0

 

 

Eivy söker en Produktions- och Inköpsansvarig

Våra multiFUNktionella underställ bärs på berg och äventyr över hela världen. Till vårt huvudkontor i Åre söker vi en produktions- och inköpsansvarig som blir en viktig del i ett litet team med stora visioner. Är du Onboard? 

 

 Dina huvuduppgifter

- Säkerställa att våra plagg kommer i rätt tid till rätt pris & kvalité

- Jobba för hållbara och etiska leverantörsled

- Administrativa uppgifter

- I perioder kommer denna tjänst inte vara 100% då vår produktion är koncentrerad till vissa delar av året. Därför är vi nyfikna på vad du har för andra kunskaper du kan bidra med!

 

Vi söker dig som

Älskar snö och identifierar dig med varumärket, har en kommersiell medvetenhet och affärsförståelse. Är noggrann, lösningsorienterad och orädd för konflikter. Du är initiativtagande och drivande i processer. Har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Har relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet.

Vi är ett företag med högt till tak som är inne i en expansiv fas. Det uppskattas om du gillar att komma med nya idéer och förslag.

 

Övrig information

Placeringsort: Åre

Tillträde: Under Vintern eller enligt överenskommelse

Heltid

 

Är detta du? Då är vi supertaggade på att höra från dig! Ansök genom att omgående (dock senast 31/10) maila CV och personligt brev till carolina@eivyclothing.com då intervjuer sker löpande.

- Unbored Onboard since 09 -