0

Andra Lager | Redwood Sherpa Coat - Matte Pink | X-Small

Lång, mjuk och varm fiberpäls i 22% återvunnen polyester.

Tröjan har YKK™ dragkedja fram, fickor i sidorna samt tumhål som håller ärmarna på plats och gör det enkelt att stoppa in muddarna i handskarna.

1 039 kr
  • Fri frakt
  • Leverans inom 1-2 dagar

Lång, mjuk och varm fiberpäls i 22% återvunnen polyester.

Tröjan har YKK™ dragkedja fram, fickor i sidorna samt tumhål som håller ärmarna på plats och gör det enkelt att stoppa in muddarna i handskarna. Tröjan är designad i vår karaktäristiska skärning som är längre i bak för värme och skydd.

Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar vi multifunktionella produkter för hela din Unbored Onboard livsstil.

Tyg: 22% återvunnen Oeko-Tex® certifierad polyester, 78% Oeko-Tex® certifierad polyester.

Modellen är 173 cm och bär storlek S.

Vi bjuder på frakten till dig inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur/byte av storlek står du för returfrakten. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dej drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.